Servicii

Parcul Industrial și Tehnologic Timișoara

Cel mai nou obiectiv aflat în administrarea Direcției de Prestări Servicii Timiș este Parcarea Parcului Industrial și Tehnologic Timișoara P.I.T.T. compusă din două parcări numite P1 și P2.

vezi mai multe detalii $

Activitatea de pază

Direcţia de Prestări Servicii Timiş realizează paza şi protecţia obiectivelor de interes judeţean cu personal calificat şi atestat în domeniu. Toţi salariaţii Direcţiei de Prestări Servicii Timiş sunt personal contractual fiind angajaţi în conformitatate cu prevederile Legii Nr. 153 din 2017.

vezi mai multe detalii $

Activitate de deratizare, dezinfecție, dezinsecție

Direcția de Prestări Servicii Timiș realizează activitățile de Protecția Plantelor prin intermediul Biroului Protecția Plantelor aflat în subordonarea Serviciului Logistic și Administrare Obiective. Activitatea de protecția plantelor se realizează contra cost, pe baza tarifelor aprobate prin hotărârile anuale ale Consiliul Județean Timiș, prin următoarele acțiuni specifice:

vezi mai multe detalii $

Aerodromul Cioca

Aerodromul Cioca este situat pe terenul din Timișoara, Calea Torontalui, km. 3, care se află în proprietatea Judeţului Timiş şi a fost dat în administrarea Directiei de Prestări Servicii Timiş prin Hotărârea Consiliului Județean Timiș Nr. 167/28.08.2019, iar activitatea pe aerodrom se realizează potrivit Regulamentului aprobat prin Hotărârea C.J. Timiș Nr. 109/2019.

vezi mai multe detalii $

Parcarea cu plată

Parcarea CMZ este situată în centrul orașului Timișoara pe strada Sfantul Ioan Nr. 3, se află în proprietatea Județului Timiș și a fost dată în administrarea Direcției de Prestări Servicii Timis.

vezi mai multe detalii $

Stadionul Dan Păltinișanu

Stadionul ”Dan Păltinișanu” face parte din domeniul public al Județului Timiș, iar prin Hotărârea C.J. Timiș Nr. 103/2016, modificată și completată prin Hotărârea C.J. Timiș Nr.185/2016, a fost aprobată darea în administrarea Direcției de Prestări Servicii Timiș.

vezi mai multe detalii $