Servicii

Serviciul de Paza

Serviciul de pază din cadrul Direcţiei de Prestări Servicii Timiş are o experienţă de 20 ani în domeniul pazei, personalul, patrimoniul, contractele de pază ale Corpului Gardienilor Publici Timiş fiind preluate la desfiinţarea prin lege a instituţiei de către actuala Direcţie de Prestări Servicii Timiş

Prevenire și Interventie în caz de Inundații

In 01.04.2009 a luat fiinta Centrul Regional si Transfrontarier de Prevenire si interventii in caz de Inundatii aflat pe drumul judetean 595 la nr.196.  Serviciului a fost creat pentru a colabora direct cu ISU Banat, serviciul fiind dotat cu toate elementele de interventie in caz de calamitati.

Protectie a Plantelor

Serviciul de Protectia Plantelor este urmasul Serviciului Proplant luand fiinta in 01.04.2005. Cu centre in Timisoara, Deta, Topolovatu Mare si Lugoj, serviciul executa lucrari de dezinfectie, dezinsectie si deratizare la: institutii publice, de invatamant, de cultura, depozite, unitati comerciale etc.

Administrare Stadion "Dan Paltinișanu"

Stadionul “Dan Paltinișanu” se afla in administrarea institutiei noastre, noi asigurand buna activitate a tuturor evenimentelor sportive gazduite aici oferind un mediu propice obtinerii de rezultate pozitive pentru sportul timisorean.

Parcare cu Plată

Parcarea cu plata de pe str. Sf. Ioan nr. 3 (vis a vis de hotel Timisoara in locul fostului CMZ) va asteapta cu locuri de parcare pentru autovehicule